ترجمه مقاله:ویژگی های نوری (اپتیکال) نان در نزدیکی محدوده مادون قرمز



دسته: رشته صنایع غذایی

Optical Properties of Bread in the Near-Infrared Range Christina Skjijldebrand, Christina Ellbj&-, Claes G&-an Andersson


دانلود رایگان نسخه انگلیسی مقاله



چکیده:

این مقاله یک روش برای تعیین خواص نوری نان بیان می کند و در اینجا خواص نوری نان سفید را مورد بررسی قرار می دهد. اندازه گیری برای خمیر، مغز و پوسته انجام شد. اندازه گیری انتقال و انعکاس را با دستگاه اسپکتروفتومتر بکمن در قسمت خمیر نان خواهد داشت. عملکرد انتقال و عمق نفوذ محاسبه شده در مقایسه با تحقیقات قبلی ایجاد شده و در این موسسه (SIK) مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر اوج طول موج قدرت و محدوده طیفی (800-1250 نانومتر و 1250-2500 نانومتر) در عمق نفوذ برای پوسته و میله های آهنی مشخص شده است. این مطالعه نشان داده است که ممکن است برای محاسبه عمق نفوذ برای هر رادیاتور با استفاده از انتقال داده ها در محدوده 800-25 نانومتر استفاده شود.  



ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد